Lezers rol in Workflow-Groep

Er is een uitbreiding van rechten op de ‘geavanceerde goedkeuring workflow module’ gerealiseerd.
Door het toevoegen van de ‘Lezers-rol’ kunnen betrokkenen de mogelijkheid krijgen alle gestarte en afgeronde workflows te lezen die betrekking hebben op een bepaalde Workflow-Groep.

In een Workflow-Groep staan alle workflows die horen bij bijvoorbeeld een specifiek portfolio of Organisatorische eenheid.

Voorbeeldtoepassing

Door leden van bijvoorbeeld het Portfolio-board leesrechten te geven op een Workflow-groep kunnen zij de status zien van alle lopende workflows en de accordering inclusief gemaakte opmerkingen van afgeronde workflows.

Hoe in te stellen

Een Coördinator van een Workflow-Groep of de Systeembeheerder van de FCC hebben toegang tot de ‘Goedkeurings-workflow app’ in de FCC.

Daar klikken op het tabblad ‘CONFIGURATIE’

Kies hier de Workflow-Groep waaraan de lezer moet worden toegevoegd.

Als de Workflow-groep is geopend druk je op de knop ‘Leden’ en voeg je de gewenste ‘Lezers’ toe.

Vanaf het moment dat de gebruiker als lezer is toegevoegd kan deze alle gestarte en afgeronde workflows inzien die betrekking hebben op de betreffende Workflow-Groep.