1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Goedkeuringsworkflows
  4. Hoe kan ik handmatig een goedkeurder kiezen voor workflows?

Hoe kan ik handmatig een goedkeurder kiezen voor workflows?

Je kunt een workflow sturen naar elke gewenste gebruiker, ook als ze geen manager zijn of in een andere groep zitten. Wil je een workflow versturen naar een bepaalde gebruiker, dan kan dit via de Goedkeuringsworkflows-app:

1. Klik in de Goedkeurings­workflows-app op ‘configuratie’ en selecteer de juiste groep.

2. Klik vervolgens op de juiste categorie.
  3. Stel bij Stap 1 als staptype ‘Goedkeuring’ in en kies voor de gewenste manier van goedkeuren (sequentieel; parallel – iedereen moet goedkeuren; of parallel – één goedkeurder is voldoende).
  4. Kies bij ‘Voltooid door’ voor de optie ‘Personen geselecteerd door de workflow starter’ en maak een Label aan, bijvoorbeeld ‘Goedkeurders’.
  5. Maak in het overzicht van de app een nieuwe workflow aan door te klikken op ‘Workflow toevoegen’.
  6. Vul de titel en een eventuele omschrijving in, kies het juiste project, de juiste groep en de bijbehorende categorie.
  7. Vervolgens zal het nieuwe label ‘Goedkeurders’ verschijnen. Selecteer hier de gebruikers die je wilt instellen als goedkeurders.
  8. Vul de rest van de gegevens in en verstuur de nieuwe workflow.