1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Portfolio-funnel
  5. Hoe kan ik kaartjes uit Jira toevoegen aan mijn Kanban bord in de Portfolio app?

Hoe kan ik kaartjes uit Jira toevoegen aan mijn Kanban bord in de Portfolio app?

In de Portfolio app kun je kaartjes op Kanban borden toevoegen die gekoppeld zijn aan Jira items. Hiervoor moet wel eerst een connectie met het betreffende Jira teams ingesteld zijn. Lees hier hoe je een koppeling maakt met Jira.

1. Om een item toe te voegen klik je in het menu rechtsbovenin op ‘Uit Jira importeren’.

2. Kies het juiste Jira team.

Vervolgens zie je alle kaartjes die gekoppeld zijn aan dit team.
    Je kunt ook zoeken op nummer of titel van een Jira item.
  3. Selecteer de Jira item(s) die je wilt importeren.
  4. Selecteer de lijst waarin je het item wilt plaatsen.
  5. Klik op ‘Kaarten aanmaken’ om de kaartjes te importeren.

6. Vervolgens verschijnen de geselecteerde items in de gekozen lijsten op jouw Kanban bord.