Jira items ontkoppelen

Wanneer je een portfolio-item, programma-item of planningsitem gerelateerd hebt aan een Jira-item kan het Jira item nu ontkoppeld worden. Dit doe je door op het kebabmenu te klikken achter het Jira ID. Vervolgens heb je de mogelijkheid om het item te ontkoppelen.

Bij het ontkoppelen wordt tevens in het Jira item het label “Linked-to-Fortes-Change-Cloud” verwijderd. Hierdoor is de koppeling geheel verwijderd en kan het Jira item desgewenst weer opnieuw gekoppeld worden aan een ander item in Fortes Change Cloud.