Over Jira Connectiviteit

Met de Jira Connectiviteit app koppel je eenvoudig Jira teams aan Fortes Change Cloud. Zo kun je Jira Teams koppelen aan portfolio’s en aan programma’s of projecten. Op deze manier kunnen werknemers gewoon hun Jira Teams blijven gebruiken en hoeven ze niet over te stappen naar Agile Teams in Fortes Change Cloud.

Tips:

Gebruik een separaat generiek account (geen persoonsaccount) in Jira om de applicatiekoppeling uit te voeren. Het account waarmee de applicatiekoppeling wordt gelegd, wordt namelijk gebruikt om het veld Melder op de items in Jira te vullen. Zorg dat deze gebruiker voldoende rechten heeft om items aan te maken en te kunnen bijwerken in op de projecten in Jira waarmee gegevens uitgewisseld moeten worden.

Om de verificatie tussen beide applicaties eenvoudig uit te voeren, is het aan te raden om de onderstaande instructies uit te voeren op één device uit te voeren. Zorg dat de gebruiker in de Fortes Change Cloud een beheerdersaccount of managersrechten in de Jira Connectivity app heeft. In de Jira applicatie zal dan ingelogd moeten worden met de gebruiker waarop de koppeling gebaseerd moet worden (bij voorkeur geen persoonsaccount).

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact op met Fortes Support