Over Jira Connectiviteit

Met de Jira Connectiviteit app koppel je eenvoudig Jira teams aan Fortes Change Cloud. Zo kun je Jira Teams koppelen aan portfolio’s en aan programma’s of projecten. Op deze manier kunnen werknemers gewoon hun Jira Teams blijven gebruiken en hoeven ze niet over te stappen naar Agile Teams in Fortes Change Cloud.

In deze sectie vind je het antwoord op allerlei vragen over het gebruik van de Jira Connectiviteit app. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact op met Fortes Support