1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Portfolio-funnel
  5. Verbeterde Print-functionaliteit bij canvassen

Verbeterde Print-functionaliteit bij canvassen

De Print-functionaliteit die beschikbaar is op de canvassen (bijvoorbeeld de kaart van een Portfolio-item) is verbeterd. Er wordt nu bij het printen (of PDF maken) rekening gehouden met de benodigde grote van canvassen en velden. Heeft een veld bijvoorbeeld veel tekst, dan komt in het scherm een schuifbalk zodat door de tekst gescrold kan worden. Bij het printen (of maken PDF) worden deze velden vergroot zodat alle aanwezige content te printen/leesbaar is.

Op het scherm: veld met schuifbalk

Op papier/PDF wordt de gehele inhoud getoond.

Voorbeeldtoepassing

Een volledig canvas (kaartje) kan als PDF worden opgeslagen en middels de ingebouwde workflow- module voor accordering rondgestuurd worden.