1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Agile programma
  4. Kanban
  5. Historie van wijzigingen zichtbaar in programma en programma-item
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Portfolio-funnel
  5. Historie van wijzigingen zichtbaar in programma en programma-item

Historie van wijzigingen zichtbaar in programma en programma-item

Op de rapportagetab in het Agile programma is de menu-optie ‘Open historie’ toegevoegd.

In het historie dialoog worden de wijzigingen van alle programma-items in het programma weergegeven. Iedere wijziging wordt als een regel getoond. Per wijziging wordt vastgelegd:

• Type: de volgende types worden onderscheiden: toevoeging, wijziging, archivering
  • Laatst gewijzigd door: gebruiker die de wijziging gemaakt heeft
  • Laatste gewijzigd op: datum en tijd
  • Naam: naam van het item
  • Veld: veld dat is aangepast
  • Nieuwe waarde: de waarde waarin het gewijzigd is

De historie kan naar Excel geëxporteerd worden middels het download-icoon rechtsboven in het dialoog.

Op de detailpagina van een programma-item is tevens de menu-optie ‘Open historie’ toegevoegd.

Hetzelfde dialoog wordt geopend. Echter wordt dan alleen de wijzigingshistorie van het betreffende programma-item weergegeven.