1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Uren
  4. Hoe kan ik tijdschrijven met een Jira team?

Hoe kan ik tijdschrijven met een Jira team?

Via de urenregistratie in Fortes Change Cloud kunnen gekoppelde Jira teamleaden tijdschrijven op portfolio- of programma items.

1. Onder ‘Tijdregistratieconfiguratie: Algemeen’ bevindt zich een instelling waarmee de systeembeheerder kan bepalen of er op portfolio items en/of programma items geschreven mag worden.

2. Stel in de Jira Connectiviteit app in welke Jira teams mogen tijdschrijven.
3. Vervolgens kunnen Jira teamleden tijdschrijven op het betreffende item, via de Uren app.