1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Uren
  4. Hoe kan ik een reserve goedkeurder van uren toevoegen?

Hoe kan ik een reserve goedkeurder van uren toevoegen?

Wanneer een goedkeurder eigen uren invoert, wordt er gevraagd om een reserve goedkeurder die de betreffende uren van de goedkeurder moet goedkeuren. De reserve goedkeurder kan ingesteld worden via de Tijdregistratieconfiguratie:

1. Ga via Start naar het instellingenmenu en kies ‘Configuratie’.

2. Kies in het rijtje met opties onder het kopje ‘Tijdregistratie’ voor ‘Tijdregistratieconfiguraties’.

3. Kies de configuratie die je aan wilt passen.
  4. Vink onder het knopje ‘Goedkeuring’ het veld ‘Reserve goedkeurder gebruiken’ aan.

5. Stel vervolgens de reserve goedkeurder in. Ga hiervoor naar de betreffende resource pool via Start. Klik vervolgens onder het tabblad Resource Management op Resource management-configuratie

6. Kies hier de gewenste configuratie, stel het aantal minimum uren in en kies een goedkeurder.
  7. Stel de reserve goedkeurder in bij ‘Weekstaten van goedkeurders worden goedgekeurd door’ en klik op ‘OK’ om de wijzigingen door te voeren.