1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Uren
  4. Over urenregistratie

Over urenregistratie

Met de Uren app kun je eenvoudig tijdregistratie en facturatie bijhouden. Gebruikers kunnen uren schrijven op projecten, portfolio items, programma items en niet-project-gerelateerde activiteiten. Koppel de uren aan uurtarieven om kosten inzichtelijk te maken en facturen direct digitaal op te stellen.

In deze sectie vind je het antwoord op allerlei vragen over het gebruik van de Urenregistratie app. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact op met Fortes Support