1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Jira connectiviteit
  4. Hoe stel ik een Jira team in voor tijdschrijven?

Hoe stel ik een Jira team in voor tijdschrijven?

Via de urenregistratie in Fortes Change Cloud kunnen gekoppelde Jira teamleaden tijdschrijven op portfolio- of programma items. Stel in de Jira Connectiviteit app in welke Jira teams mogen tijdschrijven.

1. Maak een Jira team aan of bewerk een bestaand team.
  2. Voeg de leden die tijd moeten schrijven toe aan het Jira team via ‘Leden voor tijdsregistratie’.
  3. Let op: om als Jira teamlid op een item te kunnen tijdschrijven, dient een portfolio item of programma item eerst gepusht te worden naar Jira. Op dat moment wordt er een Jira team gekoppeld aan het item.

4. Vervolgens kunnen Jira teamleden tijdschrijven op het betreffende item, via de Uren app.