1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Portfolio-funnel
  5. Hoe gebruik ik filters in de portfolio-funnel?

Hoe gebruik ik filters in de portfolio-funnel?

Om meer overzicht te creëren in de portfolio-funnel kun je filters toevoegen om jouw portfolio-items overzichtelijk weer te geven:

1. Klik linksboven op FILTERS.
  1. Klik op FILTER TOEVOEGEN.
  1. Selecteer de eigenschap(pen) waarop je de portfolio-items wilt filteren en klik op OK.
  1. Stel de filters in door de benodigde informatie in te vullen.
  2. De filters zijn nu in gebruik.

Labels gebruiken als filter
Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om labels te gebruiken als filter. Want naast het feit dat de labels het Kaban-bord overzichtelijk maken door de gekleurde markeringen, kunnen de labels ook gebruikt worden om het bord te filteren.

1. Klik in het Kanban-bord linksboven op FILTERS om het filterpaneel te openen.
  1. Klik in het filterpaneel vervolgens op FILTER TOEVOEGEN
  1. Selecteer het veld Labels in de lijst met velden en klik op OK.
  1. Kies uit de lijst met beschikbare labels één of meerdere labels waarop je wilt filteren en klik daarna op FILTER TOEVOEGEN om het filter toe te passen.

Wil je een filter of een set van filters vaker gebruiken? Sla het op als weergave! Lees meer over het instellen van weergaves op Hoe stel ik een weergave in in de portfolio-funnel?