1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Jira connectiviteit
  4. Jira teams aan te maken zonder configuratie te kiezen

Jira teams aan te maken zonder configuratie te kiezen

Vanaf nu is het mogelijk om Jira teams aan te maken zonder een configuratie te selecteren. Het enige verplichte veld is dan de naam van het team. Als er wel een configuratie gekozen wordt, dienen per type team een aantal andere verplichte velden ingevuld te worden, zodat gegevens tussen Fortes Change Cloud en Jira uitgewisseld kunnen worden.

Let op: Als je er voor kiest om een team aan te maken zonder een configuratie, worden er nog geen items in Jira aangemaakt voor dit team. Het team is dan alleen selecteerbaar in Portfolio capaciteitsplanning en Agile programma PI planning. Tijdsregistratie op items die gekoppeld zijn aan dit Jira team is dan nog niet mogelijk.