1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Dashboard
  5. PowerBI data verversen in de PowerBI webspace

PowerBI data verversen in de PowerBI webspace

Het verversen van data in de PowerBI webspace werkt alleen na een aanpassing in de desktop client. Dit is omdat de API sleutel, die gegenereerd wordt in FCC, alleen gebruikt wordt voor de desktop versie, waardoor verversen in de PowerBI webspace niet werkt zonder interventie van de PowerBI desktop client. Om dit probleem op te lossen, kun je het volgende doen:

1. Navigeer naar de instellingen pagina in je model
  2. Klik op Semantic Models
  3. Klik op Data source credentials
  4. Klik op Add API key tab

Na het toevoegen van de API key zal het verversen van PowerBI data in de PowerBI webspace weer correct moeten functioneren.