1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Keuze om te werken met story points of uren

Keuze om te werken met story points of uren

In de Agile programma app kun je nu kiezen of je wilt werken met story points of uren.

In het tabblad ‘PI roadmap’ is een menu-knop aanwezig. Deze menu-knop ziet er als volgt uit:

In dit menu zijn de schattingsinstellingen uitgebreid. Wanneer voor uren gekozen wordt, zal in Fortes Change Cloud overal de eenheid story points door uren vervangen worden.

Bijvoorbeeld: op de detailpagina van een programma-item bij leveringsdetails is ‘Story points’ vervangen door ‘Uren’.