1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Project
  4. Kanban
  5. Hoe voeg ik een canvas toe aan een lijst van een kanbanbord?

Hoe voeg ik een canvas toe aan een lijst van een kanbanbord?

Zorg dat je een canvas-sjabloon hebt dat je wilt toevoegen. Nog geen canvas-sjabloon gemaakt? Lees hier hoe je een canvas-sjabloon maakt Hoe maak ik een canvas? of lees Wat moet ik weten over canvassen?

1. Klik op Canvassen configureren.
  2. Klik op CANVASCONFIGURATIE TOEVOEGEN.
  3. Selecteer het canvas-sjabloon dat je wilt toevoegen en vul het type in.
  4. Het type pagina layout voegt een direct te bewerken canvas toe aan één of meerdere lijsten. Alle project-items in deze lijst(en) hebben een instantie van dit canvas. Wanneer het canvas niet is toegevoegd aan een lijst is het niet zichtbaar voor de project-items. Echter, reeds ingevulde informatie behorende tot een project-item blijft gewoon bestaan wanneer het niet zichtbaar is in een canvas.
  1. Selecteer de lijsten aan welke het canvas moet worden toegevoegd. Klik vervolgens op Aanmaken.
  2. Het canvas is nu toegevoegd aan een lijst.

Meer weten over het gebruik van een kanbanbord? Lees meer op Alles over het kanban bord in de Project app.