1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Project
  4. Kanban
  5. Hoe gebruik ik een filter of een weergave in mijn kanbanbord in de Project app?

Hoe gebruik ik een filter of een weergave in mijn kanbanbord in de Project app?

Filterpanel

Stel filters en weergaven in in het filterpanel. Open het filterpanel door te klikken op FILTERS en kies de gewenste filter(s). Als je een filter of een set van filters vaker wilt gebruiken, kun je ze in dit panel opslaan als weergave. Een weergave kan worden gemaakt voor jou of voor iedereen.

Lees meer over het gebruik van filters en weergaven op Hoe werk ik met filters en weergaven in Fortes Change Cloud?