1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Algemeen
  4. Hoe werkt de help ondersteuning in Fortes Change Cloud?

Hoe werkt de help ondersteuning in Fortes Change Cloud?

Wanneer je Fortes Change Cloud gebruikt, vind je rechts onderin een vraagteken-icoontje. Dit is onze help ondersteuning. Heb je een vraag tijdens het werken met Fortes Change Cloud? Klik op het icoontje en vind het antwoord op jouw vraag:

1. Klik rechts onder op het vraagteken.

2. Een pop-up venster verschijnt met vragen en antwoorden over de app waarin je je op dat moment bevindt.
  3. Heb je een vraag over een andere app? Gebruik dan de zoekbalk of navigeer in het uitklapmenu naar de app waar je een vraag over hebt.
  4. Door op het pop-out icoontje te klikken, opent een nieuw tabblad met de betreffende pagina van de complete knowledge base.

5. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Laat het ons dan weten door contact op te nemen met support.