1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Portfolio-funnel
  5. Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een canvas?

Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een canvas?

Je kunt jouw canvassen volledig naar wens inrichten. Zo kun je er onder andere voor kiezen om een afbeelding toe te voegen:

1. Klik op configureer Canvassen
  2. Klik op Canvas sjabloon toevoegen. Vergeet niet een naam in te voeren voor het canvas sjabloon.
  3. Klik op SEGMENT TOEVOEGEN.
  4. Kies het type text met layout en vul de andere informatie in. Klik op Segment toevoegen.
  5. Klik op het afbeelding pictogram in het zojuist gemaakte canvassegment en voer de URL naar de afbeelding in.
  6. Klik opToevoegen. Er is nu een afbeelding in dit canvas!