1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Balanceren
  5. Hoe kan ik financiële categorieën toevoegen in het Balanceren tabblad?

Hoe kan ik financiële categorieën toevoegen in het Balanceren tabblad?

Het Balanceren tabblad in de Portfolio app is perfect om een financieel overzicht te creëren. Niet alleen kun je verschillende categorieën en types toevoegen, ook kun je meerdere periodes met elkaar vergelijken. Hiervoor kun je financiële categorieën toevoegen als kolommen in het overzicht:

1. Klik op FINANCIËLE CATEGORIEËN rechts bovenin.
  1. Klik op FINANCIËLE CATEGORIE TOEVOEGEN.
  1. Selecteer de gewenste financiële categorieën door deze aan te vinken en klik vervolgens op FINANCIËLE CATEGORIE TOEVOEGEN.
  1. Vervolgens is de geselecteerde categorie als kolom zichtbaar in het overzicht en kunnen de gewenste waarden ingevuld worden.