1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Balanceren
  5. Hoe kan ik doelstellingen uit de strategie toevoegen in het Balanceren tabblad?

Hoe kan ik doelstellingen uit de strategie toevoegen in het Balanceren tabblad?

Doelstellingen vanuit de strategie worden ingesteld in de Strategie app. Na het aanmaken van de doelstellingen ga je in de Portfolio app naar het Balanceren tabblad en klik je op het icoontje rechts bovenin:

1. Klik op het icoon Doelstellingen en vervolgens op Doelstellingen van strategieën.
  1. Klik vervolgens op DOELEN VAN EEN STRATEGIE TOEVOEGEN.
  1. Selecteer de gewenste strategie en kies de gewenste doelstellingen.
  2. Klik vervolgens op Doelen toevoegen om de doelen toe te voegen aan het overzicht.