1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Balanceren
  5. Hoe kan ik balanceercriteria instellen in het Balanceren tabblad?

Hoe kan ik balanceercriteria instellen in het Balanceren tabblad?

In het Balanceren tabblad kun je items balanceren door middel van balanceercriteria:

1. Ga via de Portfolio app naar het Balanceren tabblad en klik rechts op BALANCEERCRITERIA om het menu uit te klappen.
  1. Kies de items waarover je gaat balanceren (de Scope voor balanceren). Je kunt hierbij kiezen uit alle zichtbare items, geselecteerde items of items uit een specifieke lijst.
  2. Stel vervolgens de balanceercriteria in. Kies ook de doelstellingen waarover je wilt balanceren. Je kunt tevens kiezen uit financiële categorieën of eigen (custom) velden.
  1. Vervolgens kun je per doel kiezen om een minimum grenswaarde in te stellen. Tevens kun je het doel hier verwijderen uit de balanceercriteria.