1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Balanceren
  5. Hoe gebruik ik filters en weergaven in het Balanceren tabblad?

Hoe gebruik ik filters en weergaven in het Balanceren tabblad?

In het Balanceren tabblad kun je filters instellen voor het creëren van een overzicht. Hiermee kun je portfolio-items op specifieke waarden filteren. Je kunt filters ook opslaan als weergaven voor hergebruik.

Toevoegen van een filter

1. Klik op FILTERS.
  1. Klik op FILTER TOEVOEGEN.
  1. Selecteer de eigenschap(pen) waarop je de portfolio-items wilt filteren en klik op OK.
  1. Stel de filters in door de benodigde informatie in te vullen.
  1. De filters zijn nu in gebruik.

Filters opslaan voor hergebruik

Wanneer je een filter vaker wilt gebruiken, kun je deze ook opslaan als weergave.

1. Stel één of meerdere filters in. Open het filterpaneel door te klikken op FILTERS.
  1. In het filterpaneel, klik op HUIDIGE WEERGAVE OPSLAAN.
  1. Kies voor Bestaande weergave overschrijven om een bestaande weergave te vervangen door een nieuwe of voor Nieuwe weergave toevoegen om een nieuwe weergave aan te maken. Vul een naam in voor de weergave, kies een type en klik op Opslaan.
  1. Om een weergave te gebruiken, selecteer de weergave in het weergave menu.

Een opgeslagen weergave aanpassen

Wanneer je een weergave hebt gemaakt, kun je deze indien gewenst naderhand nog aanpassen.

1. Klik op het uitklapmenu achter de weergave en klik vervolgens op Weergave bewerken om deze aan te passen
  1. Pas desgewenst de naam of het type van de weergave aan en klik op Opslaan.
  1. De aanpassingen aan de weergave zijn hiermee doorgevoerd.

Een opgeslagen weergave verwijderen

Je kunt een weergave ook verwijderen indien nodig.

1. Klik op het uitklapmenu achter de weergave en klik vervolgens op Verwijder deze weergave om deze te verwijderen.
  1. Klik in het volgende scherm op OK om de weergave definitief te verwijderen.