1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Balanceren
  5. Hoe gebruik ik bulkbewerking op het Balanceren tabblad?

Hoe gebruik ik bulkbewerking op het Balanceren tabblad?

Op het Balanceren tabblad is het mogelijk om items in bulk te bewerken. Hierbij kan gekozen worden om meerdere items tegelijk te verplaatsen naar een andere lijst of te archiveren:

1. Ga in de Portfolio app naar het tabblad Balanceren.
  2. Vink de items aan die je wilt bewerken en klik bovenin op Bulk bewerking.
  3. Om meerdere items tegelijk te verplaatsen naar een andere lijst, kies je voor Verplaatsen naar lijst.
  1. Kies vervolgens de lijst waar je de items naartoe wilt verplaatsen.
  1. Klik ten slotte op Verplaatsen om de items in de gewenste lijst te zetten.
  1. Om meerdere items tegelijk te archiveren, kies je bij Bulkbewerking voor Archiveren.
  1. Klik vervolgens nogmaals op Verwijderen om de actie te bevestigen.