1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Mijlpalenplanning
  5. Hoe gebruik ik bulkbewerking bij de mijlpalenplanning?

Hoe gebruik ik bulkbewerking bij de mijlpalenplanning?

In de portfolio app op het tabblad Mijlpalenplanning is een mogelijkheid om items in bulk te bewerken. Hierbij kan gekozen worden om meerdere items tegelijk te verplaatsen naar een andere lijst of te archiveren:

1. Ga in de Portfolio app naar het tabblad Mijlpalenplanning.
  2. Vink de items aan die je wilt bewerken en klik bovenin op ‘Bulk bewerking’.

3. Om meerdere items tegelijk te verplaatsen naar een andere lijst, kies je voor ‘Verplaatsen naar lijst’. Kies vervolgens de lijst waar je de items naartoe wilt verplaatsen. Klik ten slotte op ‘Verplaatsen’ om de items in de gewenste lijst te zetten.

4. Om meerdere items tegelijk te archiveren, kies je voor ‘Archiveren’. Klik vervolgens nogmaals op ‘Archiveren’ om de actie te bevestigen. Let op: bij het archiveren van portfolio items, worden de onderliggende subitems verwijderd.

5. Het archief is te vinden in het tabblad ‘Portfolio-funnel’, onder het uitklapmenu.