1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Mijlpalenplanning
  5. Hoe gebruik ik custom velden in de mijlpalenplanning?

Hoe gebruik ik custom velden in de mijlpalenplanning?

Staat de kolom die je wilt gebruiken niet in de lijst met standaard kolommen? Maak de kolom zelf! Custom velden stellen je in staat om portfolio-items nieuwe eigenschappen te geven en alle relevante informatie bij te houden. Deze informatie hoort bij het portfolio-item en kan bijvoorbeeld ook worden weergegeven in een canvas.

1. Maak een custom veld aan door te klikken op Custom veld configuratie en vervolgens op CUSTOM VELD AANMAKEN.
  2. Selecteer het gewenste veldtype van het custom veld. Een custom veld voor opmerkingen zou bijvoorbeeld van het type tekst kunnen zijn. Lees meer over de functies van de verschillende veldtypes van custom velden op Welke custom velden kan ik gebruiken?
  3. Vul de overige informatie van het custom veld in.
  4. Zorg dat een custom veld ook te gebruiken is in een canvas door het toe te voegen aan een nieuw of bestaand canvas. Dit doe je door een segment van het type velden toe te voegen en het custom veld te selecteren. Lees meer over het maken van een canvas op Hoe maak ik een canvas?