1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Jira connectiviteit
  4. 2-richting synchronisatie in de Jira connectiviteit app

2-richting synchronisatie in de Jira connectiviteit app

Voor versie 12.0 was het alleen mogelijk om eenmalig informatie over te zetten vanuit Fortes Change Cloud naar Jira bij aanmaken van items in Jira. Hierbij wordt, conform de veldmapping in de configuratie gekoppeld aan het Jira team, informatie uit velden doorgezet. Waarna er een continue terugkoppeling is van de (bijgewerkte) informatie uit Jira. Vanaf 12.0 zal de informatie vanuit Fortes Change Cloud (automatisch) naar Jira worden doorgezet. Hierbij vervalt het éénmalige karakter en zal bij een update van de informatie in Fortes Change Cloud de informatie ook aangepast worden in Jira.