1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Balanceren
  5. Hoe kan ik doelstellingen vanuit het portfolio toevoegen in het Balanceren tabblad?

Hoe kan ik doelstellingen vanuit het portfolio toevoegen in het Balanceren tabblad?

Doelstellingen vanuit het portfolio worden in het Balanceren tabblad aangemaakt:

1. Ga via de Portfolio app naar het Balanceren tabblad en klik op Doelstellingen.
  2. Kies in het uitklapmenu voor Doelstellingen voor dit portfolio.
  1. Klik vervolgens op Doel toevoegen.
  2. Vul de naam van het doel in en kies het waardetype. Je kunt hierbij kiezen uit Nummer, Checkbox, Tekst of Afbeeldingkiezer.
  1. Wanneer je kiest voor Nummer, bestaat de invoer uit getallen. Stel hierbij een eenheid in (bijvoorbeeld valuta).
  1. Wanneer je kiest voor Checkbox, bestaat de invoer uit een selectievakje, dat aan- en uitgevinkt kan worden.
  1. Wanneer je kiest voor Tekstkiezer, bestaat de invoer uit een dropdown van tekstkeuzes die je zelf kunt instellen.
  1. Wanneer je kiest voor Afbeeldingkiezer bestaat de invoer uit een dropdown van voorgeselecteerde afbeeldingen (zoals emoticons of gekleurde vlaggetjes).