1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Project
  4. Resource allocatie
  5. Hoe kan ik resource management gebruiken zonder admin rol?

Hoe kan ik resource management gebruiken zonder admin rol?

Onder ‘Beheer resources’ bevindt zich een instelling waarmee de systeembeheerder kan bepalen welke gebruikers het recht hebben om resources toe te voegen of aan te passen.

1. Ga naar ‘Beheer resources’

2. Via ‘Beheer rollen’ kunnen deze gebruikers toegevoegd worden.

• Deze geselecteerde gebruikers krijgen alleen het recht om skills en tarieven in te stellen voor resources.
  • Extra instellingen, zoals het aanpassen van accountgegevens of het toevoegen van nieuwe resources (zonder account) blijven alleen beschikbaar voor systeembeheerders.