1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Capaciteitsplanning op skills
  5. Hoe stel ik in welke skills ik wil laten zien op een canvas?

Hoe stel ik in welke skills ik wil laten zien op een canvas?

In de Portfolio app kun je zelf aangeven hoe je skills wilt laten zien op jouw canvassen:

1. Ga hiervoor eerst naar de Portfolio-funnel en klik op Canvassen configureren in het uitklapmenu rechts bovenin.

2. Selecteer vervolgens het canvas-sjabloon Capacity demand, of maak een nieuw canvas-sjabloon indien dit sjabloon nog niet ingericht is.

3. Wanneer je een bestaand canvas-sjabloon hebt, klik je op het tandwieltje rechts bovenin om de instellingen te wijzigen.
  4. Voor het inrichten van een nieuw sjabloon, klik je op + SEGMENT TOEVOEGEN.

5. Kies voor het type Capacity demand en vul alle gegevens in.
  6. Vervolgens kun je bij Toon selecteren hoe je skills wilt tonen. Hierbij heb je de keuze uit Alle Skills van het Portfolio, Een Skills knop toevoegen voor handmatige selectie of Voorgeselecteerde Skills.

7. Wanneer je kiest voor Alle Skills van het Portfolio, worden alle bestaande skills op het canvas getoond.
  8. Wanneer je kiest voor Een Skills knop toevoegen voor handmatige selectie kan op het canvas gekozen worden welke skills getoond moeten worden. Daar verschijnt dan de knop SKILLS TOEVOEGEN.

9. Wanneer je kiest voor Voorgeselecteerde Skills, kun je vervolgens de specifieke skills selecteren die je op elk canvas wilt tonen.