Over Importeren / Exporteren

Met de Importeren / Exporteren app is het mogelijk om op eenvoudige wijze gegevens vanuit Fortes Change Cloud te exporteren of gegevens vanuit een externe locatie te importeren in Fortes Change Cloud. De Importeren / Exporteren app biedt ook de mogelijkheid om import- of exporttaken te automatiseren en zodoende een continue uitwisseling met externe applicaties op te zetten (bijv. een financieel systeem of HR-applicatie).

In deze sectie vind je het antwoord op allerlei vragen over het gebruik van de Importeren / Exporteren app. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact op met Fortes Support