1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Importeren / Exporteren
  4. Hoe kan ik een exporttaak maken op basis van geaggregeerde boekingsregels?

Hoe kan ik een exporttaak maken op basis van geaggregeerde boekingsregels?

Bij het aanmaken van een nieuwe exporttaak, kan er gekozen worden voor een gegroepeerde invoer. Boekingsregels kunnen dus als individuele boekingsregels of als geaggregeerde regels (tijdlijn) geëxporteerd worden:

1. Ga via Start naar ‘Importeren/Exporteren’ en klik bij het kopje ‘Exporttaken’ op het plus-icoontje om een nieuwe exporttaak toe te voegen.

2. Vul alle informatievelden in en kies bij ‘Gegevenstype’ voor ‘Boekingsregel’. Kies bij Uitvoerformaat voor ‘CSV’.

3. Ga vervolgens naar het tabblad ‘Filter’ en vink het selectieveld ‘Aggregeer boekingsregels’ aan om een gegroepeerde export te creëren.