1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Importeren / Exporteren
  4. Hoe kan ik meerdere wijzigingen tegelijk doorvoeren in beschikbaarheid en allocatie van resources?

Hoe kan ik meerdere wijzigingen tegelijk doorvoeren in beschikbaarheid en allocatie van resources?

Wil je meerdere wijzigingen tegelijk doorvoeren in de beschikbaarheid en allocatie van resources? Dat kan via de Resource management tab bij in de resource pool.

1. Ga vanuit jouw startpagina naar de gewenste OU en kies de resource pool.

2. Klik vervolgens op het tabblad Resource Management en kies de gewenste tab (Aanvraag & Allocatie (Projecten), Aanvraag & Allocatie (Resources) of Beschikbaarheid (Resources)).

3. Klik vervolgens rechts bovenin op Meerdere wijzigen.

4. Er verschijnt een pop-up venster waarin je alle wijzigingen kunt doorvoeren.
  5. Selecteer eerst alle resources waarvoor je wijzigingen wilt doorvoeren.
  6. Selecteer vervolgens het type wijziging:
    1. Beschikbaarheid instellen
    2. Allocatie instellen
    3. Verwijderen van beschikbaarheid/allocatie van alle projecten/NPA’s
  7. Selecteer dan de periode waarvoor je wijzigingen wilt doorvoeren (van – tot datum)
  8. Wanneer je beschikbaarheid of allocatie wilt instellen, dien je ook het aantal uren in te voeren.
  9. Bij het instellen van allocatie, dien je ook een bijbehorend project te selecteren.
  10. Klik vervolgens op Wijzig om de aanpassingen door te voeren.