1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Doelstellingen volgen
  5. Hoe voeg ik een doelstelling toe aan het Doelstellingen volgen tabblad?

Hoe voeg ik een doelstelling toe aan het Doelstellingen volgen tabblad?

In het tabblad ‘Doelstellingen volgen’ kun je doelstellingen toevoegen vanuit een bestaande strategie of een nieuwe doelstelling aanmaken.

Hoe voeg ik een doelstelling uit een strategie toe?

1. Klik op + achter van strategie.
  2. Selecteer de strategie uit welke je een doelstelling wilt toevoegen en kies welke doelstelling moet worden toegevoegd.
  3. Klik op Doelstelling toevoegen.
  4. Er wordt een nieuwe rij aangemaakt voor deze doelstelling.

Hoe voeg ik een doelstelling voor de huidige strategie toe?

1. Klik op + achter dit portfolio.
  2. Vul een naam in voor de nieuwe doelstelling.
  3. Klik op Aanmaken.
  4. Er wordt een nieuwe rij aangemaakt voor deze doelstelling.

Kies een beschrijvende naam wanneer je een nieuwe doelstelling aanmaakt, zodat het doel van de doelstelling duidelijk wordt uit de naam.