1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Issues
  5. Hoe stel ik een weergave in in het Issues tabblad?

Hoe stel ik een weergave in in het Issues tabblad?

Wanneer je gebruik maakt van filters, kan het handig zijn om deze op te slaan voor hergebruik. Dit kan door middel van weergaven:

Example of the display menu
  1. Stel één of meerdere filters in. Open het filterpaneel door te klikken op FILTERS.

2. In het filterpaneel, klik op HUIDIGE WEERGAVE OPSLAAN.

3. Kies voor Bestaande weergave overschrijven om een bestaande weergave te vervangen door een nieuwe of voor Nieuwe weergave toevoegen om een nieuwe weergave aan te maken. Vul een naam in voor de weergave, kies een type en klik op Opslaan.

4. Om een weergave te gebruiken, selecteer de weergave in het weergave menu.

Lees meer over het instellen van filters op Hoe filter ik mijn issues?