1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Agile programma
  4. Portfolio-items uitsplitsen
  5. Hoe gebruik ik filters en weergaven op het Splitting tabblad in de Agile Programma app?

Hoe gebruik ik filters en weergaven op het Splitting tabblad in de Agile Programma app?

Op het Splitting tabblad (Portfolio-items uitsplitsen) in de Agile Programma app kun je filters en weergaven toevoegen. Dit filter kan vervolgens opgeslagen worden als weergave (view):

1. Klik op ‘Filters’ om bestaande filters te tonen of om nieuwe filters toe te voegen.

2. In het uitgeklapte menu zie je alle opgeslagen weergaven en filters. Door op ‘filter toevoegen’ te klikken, kun je een nieuw filter aanmaken.

3. Je kunt filters op basis van beschikbare velden toevoegen aan een Kanban bord. Bijvoorbeeld een filter voor alle kaartjes met een bepaald label, of een filter om alleen jouw eigen kaartjes te laten zien.

4. Na het instellen van een filter, kun je deze als weergave (view) opslaan. Zo kun je deze eenvoudig hergebruiken.

5. Systeembeheerders kunnen een filter opslaan als persoonlijk filter, lokaal filter of globaal filter. Managers kunnen een filter opslaan als persoonlijk filter of lokaal filter en alle overige gebruikers kunnen filters opslaan als persoonlijk filter.
  6. Een persoonlijk filter is alleen zichtbaar voor de gebruiker zelf. Een lokaal filter is zichtbaar voor het betreffende team en een globaal filter is voor iedereen zichtbaar.