1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Algemeen
  4. Hoe gebruik ik de correcte handleiding

Hoe gebruik ik de correcte handleiding

Op dit moment zijn er 3 handleidingen beschikbaar

• Principal Toolbox 9.5 EN
  • Principal Toolbox 9.5 NL
  • Fortes Change Cloud EN

Via de Help sectie kan je vanuit de applicatie één van deze handleidingen benaderen.

Hieronder de instructie om in te stellen welke handleiding moet worden geopend via de Help sectie.

Instructie
Navigeer naar Setup > Instellingen en klik op het pen-symbool om de instellingen te wijzigen. Selecteer bij de instelling Help URL de optie Aangepaste waarde en vul in één van onderstaande URL’s in:

Principal Toolbox use: https://help.principaltoolbox.com/NL.

Principal Toolbox use : https://help.principaltoolbox.com/EN

Fortes Change Cloud use: https://help.fortes-online.com/EN

Klik op OKom de aangepaste instelling op te slaan. De knop Help>Handleidingverwijst nu geselecteerde handleiding.