1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Capacity planning
  5. Nieuwe filter functionaliteit op capaciteitsplanning tabs beschikbaar

Nieuwe filter functionaliteit op capaciteitsplanning tabs beschikbaar

Op de skill en team capaciteitsplanning tabs in het portfolio is nieuwe filter functionaliteit toegevoegd.

Boven in de pagina is de knop ‘Filter instellen’ toegevoegd.

Wanneer je hierop klikt wordt aan de linkerkant een filterpaneel geopend.

Boven in het filterpaneel staat een zoekveld. Dit veld zoekt op alle velden van een portfolio-item.

Via de ‘+ Filter’ knop kun je velden in het filterpaneel toevoegen waarop gefilterd kan worden. Er kan gefilterd worden op systeemvelden en zelf gedefinieerde velden.

Wanneer een filter actief is, wordt de ‘Filter instellen’ knop vervangen door informatie van het actieve filter. In onderstaand voorbeeld wordt er op 1 veld gefilterd

en er worden 3 van de in totaal 9 items getoond

Middels de ‘Alles wissen’ knop in het filterpaneel kan het ingestelde filter gewist worden.