1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Project
  4. Klassieke rapportage
  5. Rapporteren over Kanbankaarten in de projecten-app

Rapporteren over Kanbankaarten in de projecten-app

Het is mogelijk om te rapporteren over de kaartjes op het Kanban-bord (rapporten > Planning-items). Hiermee wordt het mogelijk om deze items inzichtelijk te maken in lijstoverzichten in de applicatie en ook op te nemen in automatisch (Excel) rapportages.

In deze rapportage vind je zowel alle plan-items uit het projectplan als ook de kaartjes van het Kanban-bord in het project. Om een rapportage van alleen de kaartjes van het Kanban-bord te maken, kan het filter ‘Lijst is niet leeg’ gebruikt worden. Aangezien andere plan-items zich niet in een lijst bevinden, worden dan alleen de kaartjes van het Kanban-bord getoond.

Naast het feit dat er nu gerapporteerd kan worden over de kaartjes, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de custom velden (van type plan-item) op de canvassen in het Kanban-bord van het project.