1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Reductie van het aantal webhooks Jira Connectivity-app

Reductie van het aantal webhooks Jira Connectivity-app

In eerdere versies van Fortes Change Cloud werden er bij het aanmaken van de diverse Jira teams in de Jira Connectivity-app webhooks gecreëerd per team. Deze webhooks zorgen ervoor dat wijzigingen in Jira gesynchroniseerd worden naar Fortes Change Cloud. Vanaf deze versie wordt er een webhook per applicatie link gemaakt in plaats van per team. Hierdoor wordt het aantal webhooks drastisch gereduceerd. Het reduceren van het aantal webhooks gebeurt automatisch tijdens de installatie van deze versie.

Tevens is een filter toegevoegd in de informatie-uitwisseling tussen Fortes Change Cloud en Jira, waardoor informatie-uitwisseling tussen Jira en Fortes Change Cloud efficiënter plaatsvindt.