1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Capaciteitsplanning op skills
  5. Hoe stel ik een filter in in de capaciteitsplanning?

Hoe stel ik een filter in in de capaciteitsplanning?

Om een duidelijk overzicht te creëren in jouw mijlpalenplanning, kan het handig zijn om filters te gebruiken:

1. Klik op FILTERS.

2. Klik op FILTER TOEVOEGEN.

3. Selecteer de eigenschap(pen) waarop je de portfolio-items wilt filteren en klik op OK.

4. Stel de filters in door de benodigde informatie in te vullen.

5. De filters zijn nu in gebruik.

Wil je een filter of een set van filters vaker gebruiken? Sla het op als weergave! Lees meer over het instellen van weergaves op Hoe stel ik een weergave in in de capaciteitsplanning?