Over portfolio documenten

In de Portfolio app is ook een documenten tabblad beschikbaar. Op dit tabblad kan de manager of ondersteuner van het portfolio documenten toevoegen, waarmee een plek gecreëerd wordt waar alle belangrijke documentatie voor het portfolio in één oogopslag beschikbaar is. Naast het feit dat de documenten als bestand toegevoegd kunnen worden, kan hier ook gebruik worden gemaakt van externe bestanden (bijvoorbeeld OneDrive, Google document, etc) d.m.v. een externe URL. Om de bestanden op een overzichtelijke manier te structureren, is het optioneel mogelijk een mappenstructuur toe te voegen op de documenten pagina.