Over de Portfolio App – Home

Bij het open van de Portfolio app zal er een nieuw tabblad geopend worden, zoals in bovenstaande afbeelding wordt getoond. Dit tabblad laat een overzicht zien van alle portfolio’s in de applicatie waar je als gebruiker een rol in hebt. Portfolio’s waar je geen actieve rol toebedeeld hebt gekregen zullen dus niet zichtbaar zijn in dit overzicht. Door op de tegel van één van de Portfolio’s te klikken wordt het betreffende portfolio geopend. Om het bestaande tabblad te blijven gebruiken, kan je ten alle tijden op de link ‘Portfolio’ klikken bovenaan de pagina. Hiermee kan je terug navigeren naar de overzichtspagina van de Portfolio app.