1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Algemeen
  4. Waarom zie ik soms geen help knop?

Waarom zie ik soms geen help knop?

Het is je misschien al opgevallen; sommige functionaliteiten hebben geen help-artikelen op deze website. We hebben een bewuste keuze gemaakt deze functionaliteiten niet uitgebreid toe te lichten, omdat hier al documentatie over bestaat. Deze documentatie kun je vinden onder het vraagteken op de startpagina van Fortes Change Cloud of in Zendesk.

In dit artikel vind je antwoord op de volgende vragen:

Waarom zie ik geen help-artikelen over sommige functionaliteiten?

Sommige functionaliteiten hebben geen help-artikelen. Dit is het geval voor Prinicpal Toolbox functionaliteiten. Het is een bewuste keuze om dit niet te doen, omdat deze functionaliteiten al zijn gedocumenteerd. Deze documentatie is te vinden door te klikken op Handleiding onder het vraagteken op de startpagina van Fortes Change Cloud of in Zendesk. Daarnaast is het de bedoeling dat de Principal Toolbox functionaliteiten uiteindelijk vervangen worden door Fortes Change Cloud functionaliteiten. Wanneer dit gebeurt zullen er help-artikelen over worden geschreven.

Wat is het verschil tussen Principal Toolbox en Fortes Change Cloud?

De Principal Toolbox is de software die Fortes heeft ontwikkeld voor portfolio- en projectmanagement. Over tijd is de Principal Toolbox software uitgebreid en kreeg het steeds meer functionaliteiten. Op een bepaald punt besloten we dat het tijd was voor vernieuwing; de functionaliteiten moesten blijven bestaan, maar de manier waarop met onze software gewerkt kon worden moest intuitiever. En zo ontstond Fortes Change Cloud. Dit platform biedt de functionaliteit van Principal Toolbox, maar dan in een nieuw jasje. Echter, Fortes Change Cloud is nog volop in ontwikkeling. Vandaar dat er soms Principal Toolbox functionaliteiten zichtbaar zijn, en soms Fortes Change Cloud.