Project-eigenschappen panel

In het Project is een Eigenschappen Panel toegevoegd. Alle instellingsmogelijkheden van een Project staan hier overzichtelijk bij elkaar.

Het panel is standaard ingeklapt en kan uitgeklapt worden door op << te klikken. Door in het uitgeklapte panel op > te klikken zie je welke items in het Project geselecteerd zijn. Wanneer je voldoende rechten hebt (Manger of Ondersteuner) kun je wijzigingen aanbrengen door op + te klikken.

Welke instellingen je precies kunt doen in het panel is afhankelijk van de editie die je gebruikt van Fortes Change Cloud (Standaard of Premium) en welke modules daarbinnen geactiveerd zijn. Hieronder worden alle mogelijke eigenschappen die via het panel ingesteld kunnen worden kort beschreven:

De volgende eigenschappen kunnen via het panel ingesteld worden:

Toegang geven aan gebruiker op het Project: per rol (manager, ondersteuner, lezers of leden) kunnen gebruikers toegevoegd/verwijderd worden.

Toevoegen/verwijderen van resource pools. Door specifieke resourcepools te selecteren bij een project kunnen alleen medewerkers/skills uit die pools gebruikt worden in het project bij capaciteitsplanning. Selecteer je geen resource pool, dan kunnen alle medewerkers/skills die beschikbaar zijn in de FCC gebruikt worden in dit project.

Volgorde van de Status-lijsten van het Kanban bord beheren. Het toevoegen van nieuwe lijsten doe je op het kanban bord.

Toevoegen/verwijderen van Jira teams op dit programma. Alleen Jira teams die geconfigureerd zijn in de ‘Jira connectivity app’ kunnen gekozen worden.

Toevoegen/verwijderen van Azure devops teams op dit programma. Alleen Azure devops teams die geconfigureerd zijn in de ‘Azure connectivity app’ kunnen gekozen worden.

Toevoegen/Verwijderen/Wijzigen van Labels die gebruikt kunnen worden in dit Project.