1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Algemeen
  4. Overerving rechten vanuit organisatie-eenheid naar projecten, en mappen
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Principal Toolbox
  4. Overerving rechten vanuit organisatie-eenheid naar projecten, en mappen

Overerving rechten vanuit organisatie-eenheid naar projecten, en mappen

Dit valt uiteen in twee punten:

1. De overerving van rechten werkt nu uniform in de hele Fortes Change Cloud als volgt:
    Voor mappen, projecten en portfolio’s waarvoor geen specifieke autorisatie is ingesteld, hebben ALLE leden van de organisatie-eenheid toegang conform de autorisatie die op de organisatorische-eenheid is ingesteld (manager, lezer, leden).
  2. De overerving van manager-rechten vanuit een organisatorische-eenheid terwijl er op het project of map wel autorisaties zijn ingesteld:
    Mits de onderstaande instelling op ‘Ja’ is gezet geldt: voor alle onderliggende mappen en projecten hebben ALLE managers van de organisatie-eenheid of map manager-toegang.

Deze overerving van rechten is alleen actief wanneer de instelling ‘Managers en ondersteuning op mappen toestaan om onderliggende projecten, programma’s en mappen te wijzigen’ op ‘Ja’ staat. Deze instelling is te vinden onder het menu ‘Configuratie’ à ‘Fortes Change Cloud’