1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Agile programma
  4. Rapportage
  5. Nieuwe Rapportage-tab in Agile Program

Nieuwe Rapportage-tab in Agile Program

In de Agile programma-app is er een rapportage tab gemaakt om de diverse programma items in het programma te kunnen weergeven in een de vorm van een lijst. In deze lijst kan je ook gebruik maken van filters en sortering om de gewenst overzichten te creëren. Deze werken hetzelfde als onder punt 1 uitgelegd. Naast het inzichtelijk maken van de gegevens is het ook mogelijk om via bulk-bewerking aanpassingen op de items door te voeren (lijst verplaatsing, verplaatsen naar een ander programma en archiveren).