1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Project
  4. Resource planning
  5. Hoe voeg ik resources toe aan de resource planning?

Hoe voeg ik resources toe aan de resource planning?

1. Klik op de resources toevoegen knop naast een gepland item.
  2. Selecteer de resource(s) die je wilt toevoegen. De resource(s) wordt automatisch toegevoegd aan de planning.
  1. Verander het aantal uren dat de resource nodig is door te klikken op het getal in het balkje van de geplande resource en het aantal uren hier aan te passen.
  2. Verander de periode dat een resource nodig is door het balkje van de geplande resource groter of kleiner te maken.
  3. Verwijder of verander een resource door het opties menu van de resource te openen en de betreffende optie te kiezen.