1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Portfolio
  4. Portfolio-funnel
  5. Hoe maak ik een canvas aan in de portfolio-funnel?

Hoe maak ik een canvas aan in de portfolio-funnel?

In Fortes Change Cloud kun je jouw eigen canvassen aanmaken. Zo kun je onder andere in de portfolio-funnel precies de data weergeven die van belang zijn voor jouw initiatieven.

Een canvas aanmaken

1. Klik op Canvassen configureren.
  1. Klik op CANVAS SJABLOON TOEVOEGEN.
  1. Vul een naam in voor het canvas en klik op SEGMENT TOEVOEGEN om een segment aan het canvas toe te voegen.
  1. Selecteer een type, vul de overige informatie in en klik vervolgens op Segment toevoegen.
  1. Sluit het canvas wanneer alle gewenste segmenten zijn toegevoegd.

Lees meer over de verschillende canvas-types op Wat zijn de functies van de verschillende canvas-segment types? Meer over het toevoegen van een canvas aan een lijst vind je in Hoe voeg ik een canvas toe aan een fase?

Vergeten het canvas een naam te geven? Geen zorgen! Het canvas heeft waarschijnlijk de naam (leeg).