1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Strategie
  4. Hoe kan ik perspectieven toevoegen en verwijderen in de Strategie app?

Hoe kan ik perspectieven toevoegen en verwijderen in de Strategie app?

In de Strategie app kun je zelf perspectieven toevoegen of archiveren.

Een nieuw perspectief toevoegen

1. Ga naar de Strategie app en open de gewenste Strategie.
  2. Klik onder de bestaande perspectieven op + PERSPECTIEF TOEVOEGEN.

3. Vul de naam van het nieuwe perspectief in en klik op Toevoegen.

Een bestaand perspectief archiveren

1. Wanneer je een perspectief wilt archiveren, ga je met de muis over de naam.
  2. Vervolgens verschijnt er een dropdownmenu met Perspectief archiveren.
  1. Wanneer een perspectief gearchiveerd wordt, worden ook alle doelstellingen uit het gearchiveerde perspectief in het archief geplaatst.
  2. Wil je jouw perspectief weer terugzetten? Klik dan in het menu rechts bovenin op Gearchiveerde perspectieven. Vink jouw perspectief aan en klik op Herstellen. In dit geval wordt alleen het perspectief teruggezet, maar niet de bijbehorende doelstellingen.
  1. Wil je jouw doelstellingen terugzetten? Klik dan in het menu rechts bovenin op Gearchiveerde doelstellingen. Vink jouw doelstellingen aan en klik op Herstellen.
  1. Wanneer het perspectief al bestaat, worden alleen de doelstellingen teruggezet. Horen de doelstellingen bij een gearchiveerd perspectief? Dan krijg je de optie om beide tegelijk te herstellen. Klik hiervoor op Perspectief en doelstellingen herstellen.